Nye indlæg

Kategorier

 

Artikel i ridemagasinet RIDEHESTEN

03-09-2017 18:19
I september-udgaven af ridemagasinet RIDEHESTEN kan du nu læse min artikel om de fordele, sund og energigivende KOST samt vigtigheden af et optimalt indtag af VÆSKE - kan have af påvirkning på rytternes yde- og koncentrationsevne.

I forbindelse med mit koncept ”Optimering af Rytteren” bringer ridemagasinet RIDEHESTEN hver måned en artikel ud fra et område i mit koncept.
Mit mål og ønske er at Rytterne får mere fokus på sig selv - så de og hestene / ponyerne i sidste ende kan få endnu flere gode og optimale ridninger uanset deres alder, ride-niveau og ride-disciplin.

Hestene / ponyerne bliver avlet til at blive dygtigere og dygtigere – så det er jo også vigtigt at rytterne udvikler sig og følger med i udviklingen. De bliver jo ikke avlet til at blive gode ryttere ☺

Her på min hjemmeside under ”ridesport” kan du læse de tre første områder i mit koncept som også har været bragt i ridemagasinet RIDEHESTEN:
  • Juni-udgaven: Fysisk-træning
  • Juli-udgaven: Opvarmning inden ridning – Udtrækning og smidighed
  • August-udgaven: Kondition
  • September-udgaven Kost og Væske (kan læses på min side under ”ridesport” efter d. 10. august)

Mit koncept ”optimering af Rytteren” handeler ikke kun om at:
Lave fysisk-træning, at lave opvarmning og udstrækning eller, at løbe en tur – det kan alle selv finde ud af.
Mit koncept handler om hvordan man får det til at passe til ridningen og få skabt fokus alle de små fordele der med stor fordel kan ligges mærke til og som kan give endnu flere gode oplevelser på ponyen/hesten.

Rigtig god fornøjelse med din personlige optimering
 
Hvis du har spørgsmål til hvad jeg evt. kan hjælpe dig med - så er du meget velkommen til at skrive til mig - helt uforpligtende - under "Kontakt" i menuen

Med sportslig hilsen
Lars mars


Kategori: Alle
 
Lars Mars Johansen  | larsmars@mail.dk