Biografi

Barndom:

Jeg blev født i April 1963 - jeg havde en perfekt barndom. En af mine forældre var altid hjemme. De havde et mælkeudsalg på Færgevej 40, hvor vi også boede. (her blev der hovedsageligt solgt mælk, brød og lidt slik - og så kørte min far ud til private kunder med mælk om morgenen). Tænk at man kunne leve af det dengang, det gjorde vi og havde det godt. Da jeg blev lidt ældre købte de en ejendom skråt overfor på Færgevej 17 hvor de åbnede en købmandsbutik. Lokalet fra mælkeudsalget blev lagt til vores privat-bolig.

Jeg er aldrig blevet passet af andre end mine forældre. Der var masser af børn på "vejen", så det sociale var der nok af. Da jeg begyndte at gå i skole som syvårig, var vi altid en flok børn som mødtes når vi fik fri fra skole. De fleste forældre var hjemme så vi fik tit franskbrød og saftevand hos hinanden.

I skolen gik det godt, jeg kunne lide at, gå i skole. Jeg var blandt de "stærke". Vi var en flok der havde krudt i r.... og hvis det havde været i dag - så havde vi nok fået en "betagnelse af at vi havde en diagnose" men det kendet man heldigvis ikke til den gang.

Det var en tryg og fantastisk barndom

Sport:

Da jeg blev lidt ældre begyndte jeg at, dyrke sport - fodbold, badminton og taekwondo. Mine forældre har "desværre" aldrig presset mig til at dyrke sport, det gjorde at jeg skulle kæmpe lidt mere, end de der var startet noget før mig. Men det gik alligevel godt. Jeg fandt hurtigt ud af at sport er mig - og det er gennem tiden blevet til mange forskellige sportsgrene og mere og mere til den ekstreme side.

Mine forældre solgte købmandsbutikken / ejendommen og min mor blev hjemmegående husmor. Min far begyndte, at sælge biler fra vores adresse. Bilerne stod på fortovet og derfra blev de solgt. Tænk at det også kunne lade sig gøre, alt var lidt lettere dengang.

Lillesøster:

01-06-1974 fik jeg en lillesøster. Jeg var 11 år, så vi fik desværre ikke meget ud af hinanden som børn - det fik vi så heldigvis fra da vi blev lidt ældre.

Forældre:

I 1981 døde min mor, så min far kom på en stor opgave. Min mor havde ordnet alt med husholdningen og madlavningen. Min far klarede opgaven rigtigt godt til 1995 hvor han døde. Så det var desværre ikke mange år min søster havde hendes forældre.

Karrierer:

I 1981 startede jeg i lære hos Bojesens Isenkram. Jeg har altid søgt at få udfordringer i mine jobs, fordi jeg altid har stillet krav til mig selv og mine arbejdsgivere. Dette har givet mig succes i karrierelivet.

 • Butikssælger - indenfor: Isenkram og Hårde Hvidevare
 • Afdelingsleder i butik - indenfor: Isenkram
 • Salgskonsulent - hos: MARS chokolade, YONEX og ASICS
  • Ansvarsområder: Salg til store-kunder, indkøb samt personaleudvikling
 • Firma - Selvstændig foredragsholder - indenfor "motivation", "målsætning", "samarbejde / teambuilding" samt salg for større og mellemstore virksomheder
 • Firma - Køb, renovering og salg af huse og inverstering i projekter - jeg har altid været fascineret af at skabe noget, så i en del år var jeg 100% på boligmarkedet.
 • Fysisk-træner - i 2011 blev jeg fuldtids fysisk-træner
 • Firma - med hjælpe indenfor mine kerne-produkter: "Mental coaching", "Motivation", "Mentor ordning", "Optimering af kroppen" og "Fysisk træning" samt "Foredrag om det samme

Robinson Ekspeditionen 2001, 2002 og 2007

I 2001 søgte jeg om deltagelse til Robinson Ekspeditionen - dengang var reality-tv ikke særlig kendt i Danmark. Der var 8600 ansøgere, jeg blev en af de heldige 20 deltagere. Grunden til at jeg søgte var, at jeg havde set de 3 forgående år (startede i 1998) og så de fede udfordringer der var i koncepter.

 • At skulle prøve at sulte - udfordringen af hvordan kroppen vil tage det fysisk og psykisk
 • At skulle være sammen med mennesker som jeg ikke kendte og måske ikke kunne stole på - udfordring af hvordan jeg vil tage det rent mentalt 
 • Fantaskiske konkurrencer - jeg elsker at blive udfordret
 • Prøve at se om jeg kunne overleve ved at finde mad, fange fisk og dyr samt lave en holdbar og tæt hytte

Deltagelsen i 2001 var en fantastisk oplevelse for mig - ingen kendte rigtig hvad det vil sige at være med i sådan et program, så de fleste af deltagerne var der for at få en super oplevelse og prøve sig selv af på forskellige parametre. Desværre her kendis-effekten gennem årene overtaget udfordringen mht. at "lege" "overlevelse". Så jeg er mega glad for at jeg nåede at være med inden det hele blev overtaget af "se mig effekten". 

 • Hvis du er interesseret kan du læse om mine oplevelser under "Robinson" 

Mål:

Jeg har altid haft store mål. Dette har givet mig nogle udfordringer og oplevelser som jeg ikke vil have været foruden. Bl.a. har jeg og har haft et super spændende arbejds-liv og gennemført nogle store vildt fantastiske sportslige udfordringer

Person:

Jeg er og har altid været en glad og positiv person, det ligger til familien. Jeg forsøger altid, at se det mulige i de udfordringer der opstår. Jeg tager ikke livet for givet, men suger så meget som muligt ud af det. Jeg vil ikke sidde som gammel og sige ”bare jeg havde gjort det” men gøre det mens muligheden er der.

Jeg elsker "nu'et" - at nyde der hvor man er og det man gør - det er også derfra at man kan ændre på noget hvis man ønsker det. Jeg er fokuseret og nærværende.

Jeg holder mig til sandheden og lover kun det jeg kan holde.

Kroppen:

Jeg er fascineret af menneskets krop, den kan meget mere end vi forventer både psykisk og fysisk. Jeg ønsker at prøve kræfter med den.

Ordsprog:

”TÆNK I MULIGHEDER - IKKE I BEGRÆNSNINGER”.

"VILJEN TIL AT VILLE"

Lars Mars Johansen  | larsmars@mail.dk