Min version: Dag 26-43

Afsnit 8:

 

Status:

9 er stemt hjem: 7 piger, 2 mænd.

10 deltagere er tilbage.

 

Dag 26:

Morgenen startede med, at få ordnet vores fiskenet. Der havde været dårligt vejr, så nettet var filtret sammen og nogle af pælene var gået løse. Jesper kom til hjælp, da han var stået op. Der var to hajer i nettet alligevel.

Lasse og Mars var enige om, at nettet stod fint.

 

Benny udtalte sig til kameraet:

Han føler sig ikke sikker på, hvor han står i spillet - ikke stemning for at jeg ryger ud.

Poul er meget sød, men det er meget svært at gennemskue hans gråd og falden om halsen.

Carsten er meget sød, stille og reel nok.

Mars er en kammerat, godheden selv, venlig, jeg kunne blive ved med at rose ham.

Lars er lidt svingende, dybest set skuffet over sig selv, flink fyr.

Jesper er en pisse sød fyr, han har meldt lidt pas det kan blive hans fordel, ingen trussel.

 

Benny kæmpede for, at få fuglene til at sige ”sæt i gang” Vi andre hjalp lidt til engang imellem.

 

Kappestrid:

Thomas Mygind startede med at tale om, at livet på øen var fokuseret på alliancer og taktik. Stemningen på TRIBUAT har været temmelig anstrengt og måske nogle har lyst til en pause.

Dette oplevede jeg nu ikke - alle ville blive på øen og kæmpe.

 

Konkurrencen var kokosnød skydning. Som en stor stenslynge skulle vi sende tre kokosnødder af sted, der blev udregnet point efter hvor nødderne stoppede. Vi havde 45 sek. til rådighed.

 

1. Hold:

Malene 26 point

Mette 26 point

Benny 18 point

Jesper 18 point

Johnny 14 point

- Omskydning mellem Malene og Mette, trak strå om hvem der skulle starte. Malene 8 point, Mette 10 point - Mette vandt!

 

2. Hold:

Carsten 26 point

Mars 24 point

Poul 22 point

Lasse 16 point

Lars 14 point

- Carsten vandt!

 

Mette og Carsten skulle i finalen konkurrere på træstubbe, hvor de skulle have to planker med sig. De skulle gå på plankerne og flytte dem til de nåede målet. Mette havde svært ved, at løfte plankerne og Carsten vandt overlegent. Præmien var en tur med sit pas, men hvorhen?

 

Dette vidste vi andre deltagere ikke noget om:

Carsten fik besked om, at han skulle til Danmark. Han kunne ikke deltage i næste øråd og skulle derfor give myndighed til en person som kunne stemme for ham. Det blev Malene.

 

Jeg er glad for, at det ikke var mig der skulle til Danmark. Jeg havde tidligere sagt, at hvis jeg vandt et hotelophold eller noget ligende ville jeg give det til en anden. Dette var fordi jeg ønskede at opleve så meget på øerne som muligt i selve ekspeditionen. Jeg havde også meldt mig ud af Danmark og koncentrerede mig kun om ROBINSON. Dette var også en af grundende til fravalget af taletid. Godt det blev Carsten, når jeg så på TV3 hvor glad han var under hele turen hjem til Danmark.

Carsten havde spillet sine forældre et pus, ved at blive filmet inden han tog fra øen. Dette blev afspillet hos hans forældre som troede, at de talte med Carsten igennem et web- kamera. Carsten ringede på døren, hans storebror lukkede op og Carsten gik ind bag hans mor og far. De blev meget overraskede. Godt gået Carsten. Dejlig at se hvor meget i hyggede jer. Vi så til sidst, at Carsten handlede ind. Mon det er til os andre på øen?

 

Vi hyggede os:

Johnny, Lars og Mars talte om, hvad Carsten kunne have vundet. Mars mente, at Carsten kom på et hotel, blev vasket og plejet. Lars ville hellere have en på opleveren noget aktivt. (Måske var det bedre, at spare på kræfterne?). Lasse fik klippet skægget af Malene.

Malene og Lasse var begyndt, at bruge meget tid sammen. På samme måde som Malene og Carsten gjorde på hold NORD.

 

Johnny udtalte til kameraet: Humøret i lejeren er rimeligt godt, under overfladen er der en del uro. Folk er bange for, at blive stemt hjem. Malene prøver at banke en kile ind i fire kløveret. Jeg har ikke noget imod Malene, selv om vi står på hinandens "dødsliste".

 

Malene udtalte til kameraet: Jeg har ikke givet op. Mændene fra hold SYD er pisse bange for hinanden og det kan ende med, at de stemmer hinanden hjem. Ja hvem ved?

 

Jesper udtalte til kameraet: Lasse har et godt forhold til Malene og det kan betyde, at Carsten ryger før Malene.

 

Det trak op til et rigtigt træls uvejr, når det regnede kom der vand meget vand og alt blev vådt. Tøj, lagner, mad og brande intet kunne holdes tørt.

 

Dag 27:

Vi blev vækket hver morgen af fuglene. Der var igen hajer til morgenmad. Mars lavede maden.

Fuglene sagde ”sæt i gang” en gang mere.

Under morgenmaden gav Benny sin talisman til Johnny. Begrundelsen var, at han ikke vil være med på en fribillet.

Lasse og Lars ville ikke have Benny med i fire kløveret.

 

Aftale:

Lasse og Mars havde et møde foran kameraet med Johnny og Lars for at være sikre på, hvor vi havde dem. Jeg huskede ikke, at Lasse talte så meget som det blev vist på tv, men vi fik aftalt det, som vi var ude efter. Vi skulle holde sammen og vi måtte ikke give informationer videre til andre. Vi talte om en femtemand. Johnny og Mars ville gerne have Benny med. Lasse ville bruge Carsten. Der var enighed om, at Poul skulle have vores stemmer i ø-rådet.

 

Malene og Poul talte om fire kløveret og, at Benny måske vil blive femtemand. De talte også om værdighed og om, at der var nogle som ikke havde lavet en skid. Det mener jeg ikke, at hverken Lasse, Johnny, Lars eller Mars kan tillæges. Vi var dem, sammen med Carsten og Benny, som lavede mest.

Mars sagde til gruppen i fire kløveret ”at jeg er skuffet over nogle af jer. Der er ikke blevet holdt tæt. Der er personer, som ved om de skal hjem. Hvem fanden har fortalt det?"

 

Poul påstod, at Mars havde paranoia over hans taktik og det er helt ude i hampen. Er det nu også det Poul?

Mars roste Poul og sagde, at han var en smart person, men samtidig også farlig.

Poul vidste ”at vi fra fire kløveret syntes, at Lars snakkede for meget med Poul” hvordan vidste han det, der må være en fra fire kløveret som fortæller noget videre.

 

Vi ser Lars og Poul snakke i vandet. Der bliver sagt flg:

Poul: Havde spurgt Lars, om han skulle hjem.

Lars: Lad os nu se hvordan det går.

Poul: Jeg vil håbe, at jeg ikke kommer hjem.

Lars: Der kan da nå at ske meget.

 

Mad:

Vi ser Benny hente muslinger ude i vandet. Dette er vores madsted, når vi finder muslinger tidligt om morgenen (ved ebbe) stiller vi dem ved busken. Vi skulle ud meget tidligt og langt ud for, at finde de store muslinger. Så vidt jeg husker var der nogle få personer, som tit var ude. Vi skulle passe på vores fingre når vi tog muslingerne op, de kan klemme meget hårdt hvis man får en finger i klemme.

Hov, vi så Jesper lave noget - han hakkede i nogle muslinger.

Benny fik igen fuglene til at sige ” sæt i gang”.

 

ROBINSON DYST nr. 8:

Dag 28:

Spørge konkurrence i det intellektuelle overskud.

Vi skulle svare på spørgsmål om eventyrer. Lasse.

Poul og Johnny gik i finalen. Malene, Benny og Mars stod på sidste trin (Så helt dumme er vi da ikke!)

I finalen handlede det om opdagelsesrejsende. Lasse vandt sin konkurrence nr. 3.

 

Jesper udtalte til kameraet: Mars har en påtaget arbejdsiver fordi, at andre laver mere end han. Det skaber en frygt for at blive stemt ud og det irriterer mig faktisk.

Jeg må lige komme med en kommentar til Jesper og alle andre: Jeg har aldrig lavet noget for, at andre skulle syntes godt om mig. Jeg har lavet det, som jeg har følt var nødvendigt. Jeg var med i ROBINSON for at se, om jeg havde det overlevelsesinstinkt, som jeg altid har troet på jeg havde. Jeg har ikke deltaget for, at vise andre, hvad jeg kunne/kan. Der var bare ting, som skulle laves, og jeg kender mig selv nok til, at jeg ikke vil bruge energi på noget, som ikke var nødvendigt. Måske er det din egen frygt, Jesper. For så vidt jeg husker, var der ikke meget arbejde i dig. Du sagde det faktisk selv, at du kun bidrog med det sociale. Jeg accepterer at blive kaldt meget, men dette er uberettiget!

 

 

Til kameraet sagde de fleste, at Poul ville få deres stemme. Poul var blevet lidt hård i sine udtagelser - måske kunne han føle, at nu var det hans tur, men Poul er bare blevet et offer for hans eget spil om alliancer. Dette må han acceptere. Desværre, for han har bidraget med mere end bl.a. Jesper, og kan overleve bedre end nogle af de tilbageværende. Problemet var, at han skabte uro.

 

Ø-råd nr. 8:

3 pers. er fredet. Carsten der er i Danmark. Lasse der har Robinson trofæet. Johnny der har talismanen, som han fik fra Benny.

Malene havde fuldmagt til, at stemme for Carsten.

 

Ekstra præmie for, at vi havde fået fuglene til at sige ”sæt i gang”. Vi fik: 3 kg. ris, 3 dås. konserves, lidt Malaysisk slik. Alle blev glade.

 

Mygin: "Hvordan syntes I det går med at overleve?"

Mars: "Det går, vi overlever. Det vigtigste er, at vi har brænde og fisk plukker vi af nettet om morgenen Vi har et lager af muslinger".

Lars var lidt negativ. Han sagde, at vi manglede kulhydrater. "Jeg ved ikke, om vi kunne klare os uden de præmier(mad) vi har vundet. Jeg er søvnig og træt" sagde han.

 

Mygind: "Hvordan vil I stemme i dag?

Malene og Poul ville stemme på en, der bidrager med mindst rent praktisk. Jeg kan ikke helt forstå, at de mente Johnny. Han har ydet mere en visse andre.

 

Firekløveret blev offentliggjort. Vi tager et ø-råd af gangen. Der har ikke været talt om andre personer i fire kløveret, heller ikke Jesper.

Malene: "Det kan være, at de ændrer taktik.

Mars: "Det kunne godt ske, vi holder ikke sammen for enhver pris. Vi bestemmer selv over vores stemme".

Lars: "Emnet har været oppe, det er et potentielt emne, men der er ikke underskrevet en kontrakt".

Mygin: "Er det en bestyrelse". Dette trak jeg (Mars) mig ud af.

 

Afstemningen forløb således:

Poul 7, Johnny 4. Total stemmer 11

Johnny havde byttet sin Talisman til to stemmer.

Malene fik Talismanen af Poul.

 

Malene fik et smil på læberne, efter hun modtog Talismanen.

En stor ros fra mig(Mars) til Poul, der er kun meget få mennesker på 60 år, som kan overleve som Poul har gjort. Stærkt gået Poul.

 

Jeg vil slutte endnu engang med, at sige tak til alle de positive holdninger jeg modtager.

 

 

 

Afsnit 9:

 

Først en stor tak til alle jer der er positive over min deltagelse i ekspeditionen. Jeg er utrolig glad for, at der er så mange der holder med mig. Den ”MARS”(Lars) i ser på TV3 er også den ”MARS” I vil møde i hverdagen.

 

 

Status:

10 er stemt hjem: 7 piger, 3 mænd.

9 deltagere er tilbage.

 

Dag 29:

Det er morgen og der er lidt stilhed i lejren, stemninger er trykket. Lasse og jeg havde igen været ude og hente fisk om natten, da der er ebbe på dette tidspunkt.

 

Hvordan får vi fisk til morgenmad:

Dette bliver desværre ikke vist, fordi kameraholdet ikke kommer før det bliver lyst. Da jeg næsten ikke sover om natten, kan jeg følge tidevandet. Når vandet er længst ude vækker jeg Lasse (eller en anden). Vi tog primuslampe, kniv og en balje med ud til nettet. Vi bruger utrolig meget energi først ved, at vi ikke får sovet, dernæst når vi skal gå langt ud til fiskenettet. Men hvad gør man ikke for at få mad, og når de andre hellere vil sove må nogle jo gøre det.

 

Anstrengt stemning.

Malene vil stadig gøre alt, for at nå langt.

Sulten begynder at sætte sine spor, uanset om folk siger det eller ej.

 

Johnny er skuffet over at få fire stemmer, specielt fra Mette. Hun kunne ikke give en god grund. Johnny skal vel bare acceptere stemmerne.

 

Mygind kommer på besøg. Han checkede om fuglene kunne sige ”sæt i gang” De gjorde det. Han kom også tilbage med Carsten.

 

Carsten kommer tilbage. Dejligt at se ham igen. Han fortalte, hvor han havde været, og hvad han havde spist. Han havde købt mad med til os samt aviser. 6 kg. ris, mel, sukker, salt, osv.

Det var godt tænkt af Carsten, men nu er der desværre ikke meget overlevelse tilbage. Alle kan overleve nu.

 

Mad situationen er nu således:

Hajer, muslinger eller kokosnød til morgenmad. Til aften får vi nu ca. 25 gr. ris pr. pers. pr. dag. Med Carstens madgave valgte vi at spise ris to gange om dagen i tre dage, for at få energidepoterne lidt op.

Nu tænker folk anderledes, fordi at vi har ris til hver dag der er tilbage. Overlevelsesevnen er ikke så stor mere. Selv om, at det stadig kun er meget lidt mad.

 

 

Kappestrid:

Øksekast, bueskydning og finale med pusterør.

Præmien er videohilsner hjemmefra samt en talisman.

Desværre var der ikke en bue til venstrehåndede, og det skal jeg bruge. Så hver gang jeg slap strengen ramte den min arm. Det gjorde ondt, og gjorde også, at jeg ikke kunne ramme.

 

1.

Johnny

Benny (finalen)

Carsten

 

2.

Lasse (finale)

Malene

Jesper

 

3.

Mars

Mette

Lars (finale)

 

Finalen er spændende, de ligger tæt. Lasse vinder.

Han valgte Malene, Mette, Lars, og Jesper (+ sig selv) til hjemmevideo.

Han gav mig talismanen. Jeg var meget tilfreds med dette. Jeg har haft et ønske, om at få talismanen to gange. Dette er nu opfyldt. Nu mangler jeg bare at vinde trofæet.

 

Jeg havde det fint med, at jeg ikke skulle se video hjemmefra. Jeg havde sagt, at jeg ikke havde behov for at få hilsner fra DK. Men tankerne var der, hvem mon der var med på videoen? Hvad havde de mon lavet? Osv. Nu har jeg set den, tak til alle dem, som var med på videoen, og til dem der har lavet det store arbejde med at lave den. Bl.a. min søster Lise og min gode ven Andy. DET VAR DEN BEDSTE. DEN SKULLE HAVE VÆRET VIST PÅ TV.

 

Vi spiste inden de skulle ud på en båd for at se videoen.

Hjemmevideo

Det var fedt, at se hvordan de havde det ude på båden. Hvor glade og rørte de er over, at se familie og venner hjemmefra.

Lejren

Vi havde det hyggeligt os fire der er tilbage i lejren dejligt, at kunne tale stille og roligt sammen.

Tilbage.

De overraskede os meget ved, at have slik og chips med tilbage til os. Helt vildt, at få dette.

Tak endnu engang.

 

Dagen efter kunne vi høre, hvordan pigerne havde det. De er stolte over at være nået så lang. Godt gået.

 

Til kameraet:

Lars var lidt skuffet over sig selv.

Mette mener, at folk små bitcher.

Johnny, der piskes en stemning op blandt folk.

Carsten mener, at gruppen har ændret sig til det dårlige (det har han ret i)

Jesper, folk er lidt pressede og skal være nervøse i hvert ø-råd.

Lasse hentede kokosnødder oppe i en palme, Jesper og Lars bar nødderne tilbage til lejren.

 

Svømme ud til en pæleby:

Jeg kunne godt tænke mig, at komme over til en pæleby, som vi kunne se i vandet ca. to km. ude fra vores Ø. (jeg vil jo gerne opleve så meget som muligt).Der blev hurtigt en dårlig stemning, fordi alle ville med derud. Så den lod vi ligge lidt. Jeg er sikker på, at det ikke var alle der havde kræfter til at svømme derud. Latterligt

 

Dag 31:

Starter lidt sjovt fordi Malene og Lasse ligger sammen i hængekøjen, mon der er noget mellem dem? På tv vises to fluer som hygger sig - hvad skal det mon betyde?

 

Til kameraet: Om Malene og Lasse

- Benny mener, at når de ligger sammen kan det have en tvivlende effekt på firebanden.

- Johnny siger, at han ikke håber, at det har betydning for Lasses dømmekraft. Han siger også, at de fleste mener at Lasse skal vinde ROBINSON. Det er jeg ikke enig i.

- Malene mener, at det har stor betydning at hun deler køje med Lasse (måske er det derfor hun gør det? Hun har jo sagt, at hun vil gøre hvad som helst for at stoppe firebanden). Hun har Lasse som værste modstander. Men ingen lovestory, mon Lasse mener det samme?

- Lars, det kan muligvis få en betydning for firebanden

 

Morgenmad:

Der var igen fangst i fiskenettet, Carsten og jeg har været oppe, da der var ebbe om natten. Tre hajer og nogle flotte fisk.

 

Vi taler over morgenmaden. Lars taler om stressede situationer fra militæret, han føler ikke stress på øen. Hvad er det så? At være sammen med nogle mennesker, man ikke helt kan stole på, samt føle sult hele tiden? Det er sgu da stress, uanset hvor sej man er.

 

ROBINSON DYST:

Erindrings tur. Vi skulle observere alt i og omkring et hus, vi havde fire minutter. Jeg vil lige sige, at der var meget der skulle huskes. Hvad er relevant at tage med i hukommelsen?

 

Resultatet blev flg.:

Malene 5 (vinder)

Mette 4

Lars 4

Jesper 4

Carsten 3

Johnny 4

Lasse 2

Benny 2

Mars 2

- Nu har Malene både talisman og robinson trofæ. Godt gået.

 

Til kameraet:

Mars: Malene og Lasse kommunikerer godt sammen. De bestemmer selv hvor langt.

Benny: Lasse kan nok ikke give gruppen rygstøtte, hvis det bliver Malenes tur.

Mette: Føler sig truet, luften er tung af ø-råd.

Lars: Har det svært med at stemme på Mette.

Lasse;: Vi er enige, når vi går til afstemning.

 

Jeg har sagt mig fri for at stemme på nogle personer, som jeg ikke kan stå inde for - dette kunne Lars også have gjort.

 

Ø-RÅD:

En mdr. er gået, vi er 2/3 igennem udskillingsløbet.

 

Vi bliver udspurgt om, hvordan vi oplever ekspeditionen nu.

Malene og jeg har en talisman, som vi byttede til en ekstra stemme.

Jesper fortæller, at han har bidraget med det sociale

 

Afstemningen forløb således:

Mars 1, Johnny 4, Mette 6 Total stemmer 11

Malene og jeg havde byttet vores talisman til en ekstra stemme hver.

Jesper fik talismanen af Mette

 

Status på ROBINSON ekspeditionen:

Jeg fik min stemme af Jesper. Han mente, at jeg arbejde for meget for ikke at blive stemt hjem.

Jeg blev overrasket over, at Mette gav Jesper sin talisman. Hun havde sagt, at det var sejt, at der var to piger tilbage. Hvis hun havde ment det, burde hun nok have givet Malene talismanen.

Jeg har en oplevelse af, at det ikke er ren overlevelse mere. Der er for mange der slesker og lover mere end de måske kan holde. Jeg er ved at tage afstand for den udvikling der sker. Carsten havde også oplevet en ændring, siden han kom tilbage fra Danmark.

 

 

 

Afsnit 10:

 

Tak til alle jer, der kommer med positive bemærkninger, om min deltagelse i ROBINSON EKSPEDITIONEN. Det er dejligt. Den person i ser pŒ TV3 er jeg også nu, og det bliver jeg ved med at være.

 

Status:

11 er stemt hjem: 8 piger, 3 mænd.

8 deltagere er tilbage: 1 pige, 7 mænd.

 

Dag 35:

Min holdning: Der er fridag - ingen konkurrencer. Endnu en kedelig dag at se frem til. Overlevelsen i spillet er overstået. Nu er der gang i det store fedtspil. De fleste vil score point til en evt. finaleplads. (Det er der vel heller ikke noget galt i). Men jeg har svært ved, at holde falske mennesker ud. Hvis / når folk siger, at dette er en del af spillet, må jeg sige, at det ikke passer til min person og mit spil. Jeg vil ikke gøre alt for, at folk bryder sig om mig. I Danmark ville jeg have forladt stedet, med en lille bemærkning "Jeg kan ikke holde det her slesk ud".

 

Morgenmad:

Brændte kokosnødder med lidt ris.

Madaftalen: Der er besluttet, at vi kan få 30 gr. ris en gang pr. dag. Dette er udregnet efter, hvor meget ris vi har ialt, fordelt over det antal dage der er tilbage, med de personer der er tilbage efter hver udstemning. Således, at der er mad til sidste dag. I min verden er dette helt naturligt, dvs. at tænke på andre. Når jeg lavede mad, var der ca. en portion til hver, men når f.eks. Malene lavede mad var der ca. en halv ekstra. Jeg spurgte, hvordan det kunne lade sig gøre. Så startede der en diskussion, som bare flød ud igen. Det fatter jeg ikke, måske er det fordi, at alle ved de nu kan holde til slut - der er max 12 dage tilbage. Men hvorfor ikke holde en aftale? Hvorfor ikke tænke på de personer, der er de sidste på øen?

Jeg deltog: For at være en overlever. For at få tingene til at fungere. For at prøve mig selv af. For at gøre så meget for gruppen som muligt. Jeg kan ikke lide den holding, at personer kun tænker på sig selv. Det var dejligt, at Lars var enig med mig. Han ved det jo også fra militæret, at aftaler skal overholdes. Resten var ligeglade.

 

Kappestrid nr. 10:

Forhindringsbane tilpasset hver person efter skostr. alder og vægt. Igennem en tunnel, hive halvdelen af ens vægt op, flytte kokosnødder. Hoppe over en forhindring. Jeg har problemer med at få rebet sat fast. Benny er meget hurtig. Malene har problemer med at hive. Lasse taber en nød. Benny er først til at hoppe over. Jeg er nr. to. Benny laver en koldbøtte og er først i mål. Derefter giver jeg op, der er ikke mere at kæmpe for. Benny vandt overlegent (Tillykke Benny). Han skal nu vælge en person, som han skal have med til et TROPE RESORT, hvor de skal have mad, og hvor de ville få en opgave under desserten.

 

Til kameraet:

Malene: Håber, at Benny får lov til at stemme en hjem.

Lasse: Er bange for, hvis Benny får mandat til at stemme en person ud.

Benny: Hvis jeg kan vælge bliver det Lasse. Hvis Lasse bliver stemt hjem vil gruppen rende rundt som forvirrede høns. (Det var sgu ikke pænt sagt. Jeg ser ikke Lasse som en leder, jeg kan godt klare mig alene. Lasse og jeg havde mange ens synspunkter på øen, men han var ikke min leder).

Lasse: Mener, at han har en god ven i Jesper, fordi han gav ham hans talisman.

 

Luksus trope resort: Ghost city hotel. Vi ser(på tv) Benny og Jesper gå rundt på et gammelt resort, der er ingen luksus. De finder stedet, hvor de skal hygge sig. (Det ser bare fedt ud, de hygger sig med masser af mad. Dejligt at se). Desserten kommer og det gør Thomas Mygind også. De skal nu vælge en person, som skal halvvejs ud af ekspeditionen. Personen skal kæmpe mod den næste udstemte. Personen deltager ikke i næste Ø-råd.

Benny holder på: Lars og Lasse.

Jesper holder på: Johnny og Mars (Ps. Tak Benny, for de pæne ord om mig det betyder meget).

De valgte Johnny. Det var dejligt at se, hvor meget de hyggede sig på resortet.

 

Dag 36:

Benny og Jesper kom tilbage, de fortalte om oplevelsen. Fedt at høre. De fortalte om deres beslutning. De tog Johnny med. Johnny tog det pænt og sagde, vi er stadig venner gutter. Senere udtalte han til kameraet, at han er utilfreds med Jesper.

Lars, Johnny og Mars taler om Jesper. Han har ikke lavet en pind, og nu da han har fået mad, kan han se en mulighed for at nå finalen. (Jesper havde lavet en aftale med Lars. Hvis vi i frie-banden ikke ville stemme på ham, så han fik et afsnit til, ville han ikke stemme på nogen af os. På den måde, kunne hans band NAM få lidt ekstra reklame, så ville han blive meget glad. Jesper holdt bare ikke sin aftale, da han valgte Johnny under desserten).

Jeg udtaler, at hvis han havde valgt mig, kunne jeg godt undvære det her rådne spil. Jeg konfronterede Jesper og Benny med det. De sagde, at valget stod mellem Johnny og Lars. Senere erfarede jeg, at Jesper vil bytte sin talisman til en ekstra stemme og bruge den på mig.

 

Dag 37:

Jeg får mit morgenbad, det har været en meget kold nat. Jeg tænker på at tage mine ting med til næste ROBINSON dyst. Måske ryger jeg hjem.

 

ROBINSON DYST:

Johnny kan ikke deltage. Han skal sætte hold for, hvem der skal kæmpe mod hinanden.

Første disciplin: Lars får lov, til at hoppe over første disciplin, som er tovtrækning på vippebræt i vandet.

1. Carsten og Jesper. Carsten vandt

2. Malene og Mars. Mars vandt. (Det var ikke fair, at Malene skulle kæmpe mod mig).

3. Benny og Lasse. Lasse vandt. (Lasse havde sluppet rebet mange gange og til sidst gad Benny ikke mere).

 

Anden disciplin: Vi skulle få en kugle igennem en bane og i hul.

1. Lars og Mars. Mars vandt.

2. Lasse og Carsten. Lasse vandt.

 

Tredje disciplin (finalen): Vi skulle grave to pinde op fra sandet, de skulle bruges som trin til at komme til toppen af et stilads, hvor trofæet stod. Lasse og Mars. Jeg havde godt med energi. Planen var bare at give alt, hvad jeg havde i mig. Jeg skulle vinde. Efter jeg havde fået min den første pind op så jeg, at Lasse ikke havde fundet sin. Jeg fik også nr. to op, og da jeg var halvvejs oppe af stilladset så jeg, at Lasse endnu ikke havde fundet sin første pind. Derefter satte jeg farten ned. JEG VANDT, for første gang. Fedt. (Ps. Tak til alle dem der heppede, var der nogle der heppede? Jeg husker det ikke).

 

Til kameraet:

Mars: Det var bare for fantastisk, at vinde. Jesper får min stemme, hvis han afleverer sin talisman.

Lars: Jesper har haft den nemmeste Robinson af alle.

Jesper: Ville have stemt pŒ Mars. Tænker på, at stemme på Lasse eller Lars.

Malene: Er lidt skuffet over, at Carsten ikke vil med i en aftale. Hun vil stemme på Lars.

Carsten: Vil ikke stemme på værdige Robinson vindere. Stemmer på Benny.

Benny: Vil stemme på Lars. Han føler sig truet.

 

Varanen:

Benny og jeg så en Varan. Vi løb efter den og fangede den. Det var dejligt, at prøve det. Den skal vi spise senere.

 

Ø-RD:

Jesper er fredet af sin talisman og Mars af Robinson trofæet. Vi er ikke helt enige i fire-banden, men jeg håber, at vi stadig har en aftale om, at vi ikke stemmer på hinanden.

 

Afstemningen forløb således:

Lars 1, Carsten 1, Lasse 1, Benny 4.

Total stemmer 7.

 

Ekstra: Benny skal vælge, hvilken disciplin han skal konkurrere med Johnny i. Han valgte meget sympatisk præssision. Hvem bliver det? De skulle skyde med slangebøsser. Fem kugler til at smadre flest krukker.

Benny vandt med en ramt. Jeg tror, at Benny kunne have ramt dem alle sammen, men han ville være flink ved Johnny. Johnny måtte desværre forlade ekspeditionen. Men det var nu dejligt, at Benny blev. Det var dejligt at se, hvor glad Johnny var, selv om han skulle forlade os.

 

Desværre er der ikke meget overlevelse tilbage. Folk er gået i hi, fordi der kun er ca. 10 dage tilbage af ekspeditionen. Denne oplevelse havde jeg ikke regnet med. Jeg deltager for at prøve overlevelse. Men også for at se, hvordan mennesker reagerer i forskellige situationer. Dette har været min interesse i mange år.

 

Tak til alle jer der er så positive over min deltagelse i ROBINSON EKSPEDITIONEN.

 

 

 

Afsnit 11:

 

Dette skulle blive mit sidste afsnit i ROBINSON EKSPEDITIONEN. Læs om min begrundelse nederst i teksten…

 

Status:

12 er stemt hjem: 8 piger, 4 mænd.

7 deltagere er tilbage: 1 pige og 6 mænd.

 

Dag 37:

Vi tilbereder/griller vores varan (som Benny og jeg fangede). Lasse og jeg pillede alt kødet fra og blandede det i en portion ris. Det var det reneste hvide kød og den smagte af kylling.

 

Dag 38:

Stemningen er kedelig. Det er ikke det, jeg forventer af den hårdeste ROBINSON nogensinde.

 

Til kameraet:

Lars: Mener at det er godt, at vi keder os. Fordi folk er ved at gå ud af deres gode skind.

Jesper: Står sammen med Malene og Benny. Måske er Carsten med i Sydbanden.

Malene: Kan ikke klare Carstens måde at tale med og om andre på.

Mars: ROBINSON ekspeditionen p.t. er et uærligt spil.

Lasse: Der er kun et at gøre. Det er at vinde ROBINSON trofæet ellers er det exit.

Carsten: Lasse og Mars fortjener at gå langt.

 

9 dage tilbage:

Dette blev min sidste dag i ekspeditionen.

 

Dette så du ikke pŒ tv: Dagen starter med at Lasse og jeg går ud til fiskenettet og derefter samler muslinger. Vi taler om vores situation og hvilken person der skulle med i fire-banden i stedet for Johnny. Valget bliver Carsten (Jeg kæmpede også for Benny). Lars kommer ud til os, og han var enig i beslutningen om Carsten. Jeg går tilbage i "køjen". Jeg læser lidt, lytter lidt og tænker meget. Jeg taler en del med Carsten, som ligger ved siden af mig. Jeg fortæller ham, hvordan jeg har det med hensyn til ekspeditionen.

- Min ekspedition er bevidst

- Jeg følte en kedsomhed

- Der er ikke mere overlevelse i det

  Alle der er tilbage nu kan overleve de sidste 9 dage

- Gider ikke at finde mad mere

 

Carsten giver mig ret, i de fleste af mine begrundelser. Det gjorde mig endnu mere bevidst om, at jeg skulle holde min stil.

1. Ikke love mere, end jeg ville kunne holde.

2. Ikke sleske.

3. Ikke lave om på mig selv.

 

Det var en kedelig formiddag. Jeg fortæller, hvad jeg føler, og de fleste giver mig ret. Så er der interview, normalt hader jeg dette, men de sidste 4 - 5 gange har det været godt, for så skete der noget nyt.

 

Interview:

Jeg udtaler, at min ROBINSON EKSPEDITION er overstået. Det er ikke mere overlevelse, men et spørgsmål om, at kunne abstrahere fra kedsomheden og intetsigende snak.

 

Reporter: Hvordan har du det Mars?

Mars: Jeg har det godt, men keder mig.

Rep: Hvordan er stemningen i lejren?

Mars: Rigtig dårlig. Nogle folk lover hinanden mange ting, for at være inde i varmen. Jeg føler, at min målsætning med ROBINSON eksp. er nået. Jeg har bevist, at jeg kan:

1. Overleve af minimal mad(selv om jeg er større end de andre).

2. Sulte.

3. Skaffe mad til mig selv og andre.

4. Opbygge en lejr.

5. Overleve med forskellige typer af mennesker, som ikke har samme kriterier for deltagelse.

6. Undgå at blive stemt hjem. Selv om det var tæt på en gang.

7. Genkende mig selv. Være den person jeg også er i Danmark.(Det var det vigtigste for mig).

8. Sprede en god stemning og være social.(Hjælpe andre over evt. kriser). Jeg havde ikke forstillet mig, at ekspeditionen kunne slutte med, at de sidste 9-10 dage bare skulle være dage, som skulle overståes. Og at jeg skulle lægge øre til så meget lort.

 

Rep: Hvordan er dine planer?

Mars: Jeg ved det snart ikke. For om jeg går en tur og tænker, tiden skal bare gå eller jeg bliver og taler med de andre, kommer jeg stadig til samme konklusion "DETTE ER IKKE ROBINSON FOR MIG". Jeg fortalte de andre, hvad jeg havde sagt. Lasse kommer til mig senere og siger, at han har det på samme måde. Det var første gang jeg hører fra Lasse, hvad han virkelig føler. Han har ellers bare sagt, at det er en ferie. Han har også undgået, at deltage i de fleste diskussioner.

 

Kappestrid:

Der skal både bruges muskler og hjerne. Vi skal igennem forskellige forhindringer og samle bogstaver, disse skal tages med i en sæk. Når vi er igennem den sidste forhindring, skal vi sammensætte et ord af de otte bogstaver. Den der først har sammensat det rigtige ord er vinder. Lasse, Mars og Benny er de tre første, som nu skal sammensætte et ord af de otte indsamlede bogstaver. Jeg havde tænkt på et ord fra starten, det var ROBIBSON. Men da jeg hældte bogstaverne ud på sandet, kunne jeg ikke stave ROBINSON af dem. Jeg besluttede mig, at tage det roligt og få kontrol over min stress. Så kom ordet ALLIANCE. JEG VANDT…

 

Præmien:

Så skulle der vælges mellem tre præmier:

1. 5 kg. ris. (vi havde mad nok).

2. 2 ekstra stemmesedler. (min bemærkning til de andre var - "er i bange?")

3. Penge: Først 5.000-10.000-15.000-20.000-25.000 kr., men så skal jeg forlade ekspeditionen omgående.

Mygind spørger "er du i tvivl?" 30.000-35.000-40.000-50.000 kr. - sidste tilbud! Hvad gør jeg nu?

 

Valget:

Jeg fik lidt betænkningstid - 2 minutter. Det er en svær beslutning. På den ene side, vil jeg gerne blive. På den anden side føler jeg, at udfordringerne er overstået.(Jeg henviser til interview tidligere på dagen).

JEG STOPPER!

Jeg skal vælge en person tilbage. Joker Tina, Mette, Povl eller Johnny. Jeg forklarede mine begrundelser for mit valg.

Poul: Havde sagt, at han vil i form til han kom hjem til sin kone.

Joker Tina: Vil nok hurtigt blive stemt hjem igen.

Mette: Jeg så, hvor glad hun var, da hun fik at vide, at hun skulle have mad.

Johnny: Han var ked af, at forlade ekspeditionen. SÅ DET BLEV HAM.

 

Jeg tog afsked med de andre. Det var svært, fordi det var en stor beslutning at tage. Jeg tilbød faktisk, at købe et kg. ris for 1000,00 kr. til de andre. Laaaang forklaring. MEN JEG VAR GLAD FOR MIN BESLUTNING.

 

Tilbage i lejren:

Til kameraet:

Lars: Jeg ville have gjort det samme. Carsten som ny fjerde mand. Lasse vil være ked af, hvis kan skal ofre Malene. Jeg har fundet ud af, at Malene, Benny og Jesper ville stemme på Lasse.

Lasse: Mars har gjort det rigtige.

Jesper: Vil stemme på Lasse.

Lars: Jeg har fået to tilbud (Havde du ikke en aftale med Lasse?).

 

Dag 39:

Johnny kom tilbage tidligt om morgnen. Johnny fortalte om, hvad han havde oplevet på ressortet. Samt, at han havde en aften sammen med Mars, der blev mere og mere glad i løbet af aftenen.

 

Samtale:

Lasse og Johnny taler taktik. Johnny vil have Malene ud. Lasse vil stemme på Benny. Lars kommer til. Lars er usikker. Det er vist ikke en sikker alliance. Forhandling. Carsten opfordrer de andre til, at tage over til en anden ø.(Den ø havde Carsten og jeg været ovre på en dag, hvor vi var på udkig efter mad. Vi fandt dog ikke mad, men kunne se, at det var et tilholdssted for fiskere). De pakkede nogle af de ting, som de kunne undvære. Dem ville de bytte til mad (Jeg mener nu, at der var nok mad i lejren). Men de gjorde det nok også for oplevelsen. God ide, det vil jeg godt have været med til. Vi ser dem på øen, hvor de forhandler med de indfødte. De indfødte kommer tilbage, efter at de har været inde og handle. De har flg. med sig: Nudler, sukker, olie, hvidløg, mel, ris og en fisk. Nu kan slankekuren vist ikke holdes mere. Overlevelsen er total overstået.

 

Dag 40:

Vi ser Lars (Posemanden) stå op. Han har alle sine ting i en pose. Der er styr over det.

Til kameraet: Malene og Carsten. Malene har fået at vide, at Carsten er med i en alliance. Først siger Carsten nej, men indrømmer så, at han er lidt med. Malene har fået informationerne fra Lasse, Lars og Johnny.(Hvorfor har de mon sagt det?). Malene vil nu stemme på Carsten, fordi hun ikke mener, at han har været ærlig. Malene mener ikke, at Carsten stemmer med hjertet, fordi han er med i en alliance (Det kan man altså godt, det har jeg gjort tidligere).

 

ROBINSON-DYST:

7 Dage og 7 Deltagere er hvad der er tilbage i årets ROBINSON EKSPEDITION. De skal igennem en udfordrende balance forhindringsbane. De skal længst muligt på 45 sek. eller hurtigst igennem.

- Jesper (Gennemført) 26.75 FLOT!

- Benny (Gennemført) 43.50

- Lasse (Ikke gennemført)

- Malene (Gennemført) 42.25

- Lars (Gennemført) 42.58

- Johnny (Gennemført) 28.65

- Carsten (Gennemført) 33.46

 

Til kameraet:

Jesper: Alliancerne er, at Carsten er med i fire-banden.

Lasse: Carsten er med i fire-banden.

Carsten: Er ikke med Malene mere.

Malene: Mener at Carsten er uærlig. Han siger noget og gør noget andet.

Benny: Carsten er en sød fyr, men han er falsk.

 

Ø-RÅD:

Det tredie sidste. Det er nu mærkeligt, at se dem sidde i Ø-RDET uden selv at deltage. Jesper er fredet af ROBINSON TROF®ET. De snakker om det at være en værdig ROBINSON. Alle mener, at de er værdige som vinder.

 

Thomas Mygind stiller deltagerne et spørgsmål: Hvad drejer den her ekspedition sig om? Penge, værdighed eller personlig udvikling? Mars stod af for kr. 50.000,00 - hvilken pris har I og er I villige til at stå af for?:

Benny: 25.000

Lars: 30.000-40.000

Malene: Det skulle mærkes - højre end 50.000

Carsten: 40.000

Lasse: 100.000

Johnny: Jeg ved det ikke. Ca. 100.000

Jesper: 25.000

 

Afstemning:

De skal afgive to stemmer hver. Der er to der skal forlade ekspeditionen.

 

Afstemningen forløb sŒledes:

Benny 6, Lasse 4, Malene 2, Carsten 2.

Benny og Lasse er ude.

 

Lasse: (Jeg er en værdig vinder). Malene har det, der skal til som vinder. Johnny har vist svaghedstegn. Lars er en gammel mand (Han er altså kun 40 år!). Carsten er ikke selvstændig. Jesper har ikke lavet en skid.

Benny: (Jeg er godt tilfreds) Jesper skal vinde, ellers Malene.

 

I SAMME AFSNIT ER DER TRE PERSONER, SOM ER UDE AF ROBINSON EKSPEDITIONEN. EN ER KOMMET TILBAGE.

 

Tak til alle, for de positive bemærkninger og tilkendegivelser jeg har fået undervejs i ROBINSON Ekspeditionen 2001. Det betyder meget. Jeg håber, at alle vil forstå min beslutning udfra mine kriterier om deltagelsen. Men selv med min beslutning, håber jeg, at I stadig ser mig, som en værdig ROBINSON. På forhånd mange tak.

 

MIN BEGRUNDELSE:

Mit mål med ROBINSON EKSPEDITIONEN var, at blive presset mest muligt, både psykisk samt fysisk. Min omgangskreds og jeg skulle kunne genkende mig, når programmet blev vist på tv. Jeg ville ikke lyve eller love mere, end jeg kunne holde.

 

Psykisk: Ved at skulle leve sammen med mennesker, som jeg ikke kendte, og få tingene til at fungere, selv om de kunne stemme mig hjem.

Sult: At kunne abstrahere fra sulten.

Fysik: Presse kroppen ved ikke at få mad. Opleve en fysisk nedtur. Da vi havde vundet mad, ved at få fuglene til at sige "sæt i gang" og Carsten fik lov til at tage mad med fra Danmark, var der ikke mere overlevelse.

 

Jeg stod med et ben i hver lejr: Det ene ben i den oplevelse det er, at deltage i ROBINSON ekspeditionen. Det andet ben i at kunne genkende mig selv. Jeg deltog for at overleve, ikke for at deltage i et højskoleophold. Jeg har haft et af mit livs oplevelser, og dette skulle ikke ødelægges på de sidste ni dage af ekspeditionen. Jeg prøvede mange gange at finde de negative ting ved, at jeg valgte at udgå. Jeg blev kun mere glad for mit valg. Tak endnu engang for opbakningen.

 

 

 

Afsnit 12:

 

Underligt, det er første afsnit, hvor jeg ikke er med.

 

Status:

14 er stemt hjem, 8 piger, 6 drenge.

5 deltagere er tilbage. 1 pige, 4 drenge.

 

Dag 42:

Morgenmad. De fisk fangede vi ikke da jeg var med. Jeg tror, at det er sværfisk. Der er aktivitet i lejren, måske pga. den tidlige kappestrid.

 

KAPPESTRID:

Den sidste kappestrid. Deltagerne får brug for deres dømmekraft, vurderingsevne og teoretisk handelstalent. De skal gætte hvad Mygind har givet for forskellige varer på det lokale marked. Prisen skal omregnes til danske kr. Den der kommer længst fra skal forlade konkurrencen.

- 5 kg. Vaskepulver (Jesper er ude) - Malene tættest på

- Klipning hos frisør (Carsten er ude) - Lars tættest på

- 5 kg. Ris (Johnny er ude) - Malene tættest på

- 1 fl. Brandy (Malene er ude) - Lars tættest på

Lars vandt og kan nu vælge en præmie af de indkøbte varer.

Han vælger 5 kg. ris. (Nu har de mere end et kg. ris ekstra pr. dag resten af eksp.)

Lars vil dog få en ekstra præmie. Han bliver vasket, får massage og bliver klippet. Det må være en fed oplevelse, at blive plejet efter alle de dage i ekspeditionen.

 

Til kameraet:

Lars: Vil gerne sige tak for sidst fra Lasse til Jesper. Jeg står stadig uforstående overfor hvorfor Jesper stemte på Lasse. Jeg ved godt, at det er at dolke Jesper. Jeg vil lære Jesper om moral.

Johnny: Jesper har nu skidt to gange på fire-banden til trods for, at han havde en klokkeklar aftale med den.

Jesper: De er cool med det, formoder jeg.

 

Tilbage i lejren:

Lars indrømmer, at han er småfuld. De har bare hældt på mig siger han.

Lars fortæller om sin oplevelse.

 

Dag 43:

Til kameraet:

Lars: Lasse har sagt til mig, at jeg skal passe på Malene (så hun kommer langt). Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for det (Et ord er et ord). Jeg har sagt det til Malene.

Johnny: Jeg benytter mig også af Malene nu.

Malene: Jeg er gået sammen med Lars og Johnny.

 

Malene og Lars taler sammen:

Malene: Ikke alle er værdige til, at komme i finalen.

Lars: Det er jo et spil. Jeg har nogle værdi normer det er jo forskelligt.

 

Til kameraet:

Lars: Johnny og Malene vil gerne havde stemt Carsten ud -det har jeg fået ændret.

Malene: Carsten har ikke personlighed og "nosser" nok, han slesker rundt.

Carsten: Lars og jeg kan godt sidde i finalen.

Johnny: Jeg har været lunken. Jeg har lavet en aftale med Jesper og en med Carsten og en med Malene. Nu er jeg super taktikker.

 

Johnny og Lars på skovtur:

De går en tur men kan ikke finde tilbage. Er Lars militærmand? Han mangler stedsans

 

Til kameraet:

Jesper: De sidste to dage har været hyggelige. Folk er blevet mere personlige og det er lige præcis derfor jeg er hernede (Det kan jeg godt lide). Jeg står godt med SYD-drengene, jeg stoler på dem.

Lars: Jesper tror, at jeg stemmer på Carsten

Johnny: De tre andre tror, at de har en aftale med os (Lars, Johnny) - men det har de ikke.

 

Lars og Johnny har en aftale med Jesper om, at stemme Carsten hjem.

Malene, Lars og Johnny har en aftale om, at stemme Jesper hjem.

- Hvorfor er folk så falske? Hvor langt vil folk gå? Sejt af Malene, hun bryder sig ikke om den metode.

 

Solnedgang:

Det er dejligt at se, hvordan de hygger sig. Det er mere overskueligt, når der kun er fem personer tilbage. Det oplever jeg også da vi var fire personer tilbage på øen, mens de andre var i biografen til hjemmevideo.

 

Til kameraet:

Lars: Jeg vil vinde på en værdig måde og det er ikke med Jesper.

Johnny: Man prøver på at bevare en maske.

Jesper: Der er ingenting jeg har fortrudt.

Malene: Jeg går efter guldet på den mest reelle måde.

Carsten: Jeg kan godt bruge 25.000, jeg kan betale mit lån færdigt derhjemme.

 

ROBINSON-DYST:

Sidste almindelige ROBINSON-DYST - Det er to konkurrencer.

 

Første del: De skal kæmpe om, at få en kugle igennem en labyrint på hurtigst tid.

Malene kom ikke igennem

Johnny gennemførte på 1.17 min.

Jesper kom ikke igennem.

Lars gennemførte på 2.35 min.

Carsten kom ikke igennem

 

Anden del: Johnny og Lars (To SYD-DRENGE) skal kæmpe i en stor menneskelabyrint. De skal finde en dør med deres navn. På døren hænger et kort. Det skal de følge for og finde tre nøgler til, at låse døren op med. Bag døren står ROBINSON TROFÆET.

Lars finder først kortet. Johnny kæmper videre og finder desværre Lars` dør. Han finder dog hurtigt sit eget kort og haler ind på Lars. Lars er først tilbage med nøglerne, men har problemer med at få låst døren op. Johnny når ikke tilbage til sin dør inden Lars er ude.

 

Lars vandt og er nu sikret 25.000. TILLYKKE.

 

Tilbage i lejren:

Carsten og Johnny checker fiskenettet. Lars og Jesper taler om det forstående Ø-RÅD.

 

Til kameraet:

Lars: Jesper har en klar fornemmelse af, at Carsten skal ud i dag. (Den står på hævn)

Jesper: Jeg stemmer på Carsten.

Johnny: Jesper tror, at han har en aftale om at vi stemmer på Carsten. Malene og Carsten er indforstået med, at vi laver en rævekage med Jesper. (Den står på hævn)

Carsten: Jeg ved ikke hvad de andre stemmer. Jesper er ikke værdig til at gå videre. (Hvordan kan det være, at han ikke ved det)

Malene: Jesper er også klar til, at stemme på de andre. Han er ikke bedre selv.

 

Ø-RÅD:

Sidste normale Ø-RÅD.

 

Lars er sikker på at gå i finalen, som en af de fire personer.

De havde lidt svært ved at komme frem, da Mygind spørger om, hvem der har en alliance.Jesper har åbenbart ingen alliance eller har han? (Hvad med Johnny og Lars?).

 

Mygind spørger om deltagerne har lavet nogle aftale brud:

Johnny: Nej det har jeg ikke. Jeg stoler 100 % på Lars.

Lars: Jeg troede på Johnny til for et par dage siden. Da sagde han, at når der er fire tilbage har vi ingen aftale. (Denne aftale har der været lige fra starten)

Carsten: Jeg har svinget lidt. Jeg har haft en snak med Malene.

Malene: 200 % nej til aftale brud. Jeg ville ikke kunne lyve folk op i hovedet.

 

Mygind spørger om hvem deres største konkurrent er:

Carsten: Det tænker jeg over, hvis jeg stadig er med.

Lars: Johnny

Johnny: Fysisk er Carsten stærkest. Intellektuelt er Malene stærkest.

Jesper: Jeg har kun vundet en konkurrence, så alle er stærke. De tre gutter er nok de stærkeste på planken.

Malene: Planken er også udholdenhed og balance.

 

Stemmerne faldt således:

Carsten 1, Jesper 4.

Hvordan mon Jesper har det? Han havde en aftale med Johnny og Lars om, at stemme på Carsten. (Dette kunne jeg aldrig have gjort).

Jesper er en glad og positiv dreng, så han tager det pænt.

Nu er der fire personer tilbage, det er her de fleste havde håbet på at være.

 

Godt gået Malene, Carsten, Johnny og Lars. Held og lykke.

Lars Mars Johansen  | larsmars@mail.dk