Foredrag: Forældre til et talent eller en elitesportsudøver

Hvem kan have glæde af dette:

Dette foredrag henvender sig typisk til rideklubber, idrætsklubber og uddannelsessteder med fokus på Talenter og Elite sportsfolk

Hoved temaet:

  • Hvad kan forældrene hjælpe med ?
  • Hvad kan talentet / elite-udøveren bruge forældrene til ?

Fra mine coachninger samt fra mine andre kerne-produkter, oplever jeg ofte at det unge talent / eliteudøver ikke bruger den hjælp der kan være ved at drage forældrene ind i sportsverdenen.

Forældrenes rolle er ofte de praktiske områder som transport, økonomi, kost samt at ”trøste” hvis der er behov for det.

Det som jeg meget gerne vil slå et slag for, er alle de værdier der kan skabes med den rette mentale-forståelse mellem udøver og forældre. 

Den fælles styrke der kan opstå når forælderene drages ind i udøverens verden – så forælderene ikke bare kommer til at stå på sidelinjen.

Vi kommer ind på kommunikation og det at bryde et rollemønster – at det pludselig er den ”unge” som skal give læring fra sig til forældrene mht. deres sport og helt ned i de tekniske elementer af sporten.

Erfaring

Jeg har hjulpet Talenter, Elite-sportsfolk - indenfor mange forskellige sportsgrene.

Ud fra dette har jeg sammensat et foredrag som forhåbentligt kan være med til at hjælpe og inspirerer de fleste forældre til at få mere indsigt i den ”unge” udøvers sport og hverdag – og at den ”unge” udøver hjælper forældrene med at få en god forståelse for dennes verden

Ovenstående råd er taget ud fra mine erfaringer med at hjælpe unge talenter og elite-sportsudøvere.

 

Personlig erfaring:

  • Jeg har en del års erfaring med at holde foredrag om ”motivation”, ”målsætning” og ”samarbejde” for større virksomheder – det er nøjagtig de samme parametre der gør sig gældende indenfor erhvervslivet som indenfor sporten.

Uddannelse vedr. coaching:

  • Jeg har gennemført en mental-træner uddannelse inden for sports-coaching – på niveau med ICF's (International Coach Federation)
    • men det er nu ikke derfra at jeg bruger min hjælp og coaching. Jeg bruger hovedsageligt mine egne erfaringer både personlige og de erfaringer der er skabt ved at hjælpe andre.

Varighed:

Ca. 60 – 90 min.

Kontakt mig for nærmere uddybelse under ”menu-punktet” – ”KONTAKT”

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Med sportslig hilsen

Lars mars

 

 

Lars Mars Johansen  | larsmars@mail.dk