Castingen

Jeg besluttede mig for at skrive en ansøgning, to dage senere blev den sendt.

Jeg blev ringet op fra en caster (Henrik) fra ROBINSON ekspeditionen. Fredag d. 09-03-01. Jeg fik mulighed for at uddybe min ansøgning om hvorfor jeg skulle med på ekspeditionen. Der var 400 personer som blev ringet op og fik ca. 30 min. taletid. Jeg ville ikke få besked mere hvis jeg ikke kunne bruges. Men jeg troede på at jeg ville komme med, så jeg ventede bare på næste besked.

Brev om indkaldelse til prøvefilmning på Hotel Royal, Århus. Onsdag d. 14-03-01. Jeg skulle udfylde et med sendt spørgeskema.

Prøvefilmning i Århus ved caster (Karin). Søndag d. 18-03-01 kl. 13.00.Jeg skulle stå og sidde foran et kamera og svare på forskellige spørgsmål, samt fortælle om mig selv. Jeg afleverede mit besvarede spørgeskema. Der var 250 personer tilbage. Jeg ville ikke få besked mere hvis jeg ikke kunne bruges. Men jeg troede stadig på, at jeg ville komme med.

Brev om indkaldelse til endnu en udvælgelses test, dette var på Skodsborg Kur og Sundhedscenter. Vi skulle igennem flg. test: Lægeundersøgelse, konditest, blodprøve, svømme- / dykkertest og en samtale. Alt gik godt undtagen samtalen, her var de personer der var ansvarlige for produktionen. Jeg var ikke nervøs men jeg fik ikke mulighed for at sige de ting som jeg havde lyst til, de var for dygtige og for overlegne. Efter denne samtale var jeg ikke så sikker på at jeg ville komme med i ROBINSON ekspeditionen, jeg havde kun 80 % tro på det. Der var 48 personer tilbage. Nu skulle de vælge 20 personer som skulle videre til sidste test hos en psykolog. Jeg ville nu få besked hvis jeg ikke gik videre.
 
Ventetiden blev lang, at være kommet så langt uden at komme med ville være forfærdeligt. Jeg ringede flere gange til caster Henrik for at få besked, han forklarede at det var svært fordi der var mange kvalificerede at vælge i mellem. Han ville snart vende tilbage til mig.Det blev til den del søvnløse nætter, min træning gik dårligt fordi det fyldte så meget i mig.

Ringet op: Så kom forløsningen, jeg blev ringet op af caster Henrik. Jeg skulle til sidste test hos en psykolog i København, søndag d. 08-04-01.

Psykolog testen havde jeg set frem til, først fordi jeg var kommet igennem nåleøjet og var nu sikker på at komme med i ekspeditionen. Det kunne ikke gå galt, jeg ville helt sikkert ikke blive dumpet i en psykolog test. Dernæst fordi jeg har en stor interesse i menneskers væremåder, så nu havde jeg en prof. overfor mig. Og det skulle udnyttes. Jeg ønskede, at få noget ud af denne samtale, bl.a. at få bekræftet mine holdninger om mennesker i forskellige situationer. Det fik jeg meget ud af. Selve samtalen om mig varede ikke lang tid, sidste test var overstået og bestået. Nu skulle jeg bare lige tale med caster Henrik, dagen efter (mandag d. 09-04-01) for at få nærmere besked.

Optaget: Mandag d. 09-04-01 var dagen hvor jeg psykisk kunne slappe af. Nu var jeg med og skulle sende forskellige ting bl.a. ren straffe attest, 8 stk. pasfotos, kopi af pas. Samt bestille tid til vaccinationer hos min læge.

Når jeg ser tilbage på tiden fra da jeg sendte min ansøgning, til den dag hvor jeg fik besked om at jeg var optaget. Var det værste jeg har oplevet, som jeg har sendt en ansøgning til. Jeg ønskede så meget, at komme med og jeg vidste, at jeg kunne klare ekspeditionen. I den tid kunne jeg ikke træne optimalt, ventetiden tog for meget på min psyke fordi jeg ønskede det så meget.

Lars Mars Johansen  | larsmars@mail.dk