Afsnit 1-4

Afsnit 1. Dag 1 (16 maj 2002):

 

21 deltagere er udvalgt ud af 68 tidligere deltagere fra de fire ROBINSON år.

Det Sydkinesiske hav, Malaysia.

Efter at have stået på en række, på en strand i flere timer, kom Mygind med helikopter.

1. Overraskelse: Pigerne mod drengene

Pigerne blev hold NORD og vi drenge blev så hold SYD

2. Overraskelse: Der skal vælges en høvding for hvert hold. (Holdet skal blive enige om en person, hvis vi ikke gør det bliver det den ældste på hvert hold. Janne og Dan blev valgt)

3. Overraskelse: Høvdingerne skal vælge en startpakke (Materialer til en hytte, fiskenet og udstyr, tændstål og mad)

Janne valgte materialer til en hytte og Dan valgte fiskenet og udstyr.

4. Overraskelse: Høvding Dan skal vælge tre drenge fra sit hold. De skal forlade os.

Han valgte: Henrik H., Jørgen og Lasse

Det samme skulle Janne bare senere da pigerne var kommet ud på deres ø, hun valgte: Victorine og Pia.

5. Overraskelse vi drenge bliver fløjet i helikopter til vores ø og dumpet fra 10 m højde. Vi sprang simpelthen ud fra helikopteren og ned i vandet. Det var en rigtig fed oplevelse. Jeg har i mange år drømt om at flyve med helikopter og at det så blev krydret med, at vi skulle springe ud fra den var bare sejt. Hassan var meget bange for at springe.

6. Overraskelse "De udstødtes ø" GUAL: De fra-valgte fra hvert hold kom på en meget lille klippe ø, her skulle de leve indtil? (Det ved vi ikke endnu). Vi ved dog, at en af personerne ryger ud af ekspeditionen og de andre skal nå væk inden timeglasset rinder ud. Ingen ved hvornår. (De har mad, tændstål og materialer til en hytte).

7. Pige øen: SRIBUAT (Det var den ø vi boede på sidste år (2001) efter sammenlægningen. Det må være lidt underligt for Mette at opleve måske får hun flashback).

8. Drenge øen: SEMBILANG (Det var her vi havde sammenlægnings fest sidste år (2001). Det var lidt underligt, at opleve for det var her vi første gang fik ordentligt mad i 20 dage).

9. Overraskelse der er en høvdingehytte på hvert hold som kun høvdingen må komme ind i. Andet vidste vi ikke om det. Der hang en gong gong og der stod en armlægnings-bænk ved hytten. I hytten var en seng, glas, porcelæn, bestik samt stearinlys.

 

Efter første dag har vi drenge kun fået lave en midlertidig bund til en evt. hytte.

Sonny vil bestemme alt ligesom i år 2000 (Hvor han vandt). Det er bare ikke alt hvad han siger der kan bruges. Han råber bare højest.

Det meste af natten hyggede vi os med historier da vi ikke kunne sove. (Det var samme problem jeg havde sidste år). Martin holdt sig lidt for sig selv han var ikke med til det sociale.

Dag 2:

Lærke tager leder rollen.

For mig at se er der ikke en særlig god stemning i pigelejren.

På drenge øen ser vi en kokosnød oppe i et træ. Sonny vil klatre op efter den. Jeg holder på at det ikke kan betale sig fordi vi er otte mand der skal dele den. Sonny bruger meget energi på det uden held, Hassan prøver også uden held.

Mars: Jeg kunne godt tænke mig at se Lærke lige smutte op og hente den.

Dan: De palmer Lærke hentede kokosnødder i var ikke lige men buede langs jorden.

Derefter så vi Lærke klatre op i en total lige palme for at hente nødder.

Dan kan bare ikke rose andre.

Sonny og jeg diskutere om bygning af hytten.

Sonny vil bygge hytten der hvor der er mest vind og mulighed for at der vil regne ind. Det kan jeg ikke forstå fordi det må da være bedst med så meget læ / ly som muligt. Jens er den eneste der giver mig ret, de andre står bare og kigger fordi de vil ikke sige Sonny imod.

 

Martin holder sig meget for sig selv, måske er det en taktik eller føler han sig ikke velkommen i gruppen. Jeg taler lidt med ham og han siger, at han ikke gider "kun at tale om ting under bæltestedet".

Dan sviner Martin til.

Birger tror at Jens har druknet ham

Hassan nedgør Martin ved at kaste rundt med ham. Hassan vejer 110 kg. og Martin 65 kg. Det var bedre hvis Hassan havde sagt "Nej jeg tør ikke at tumle med dig Martin"

Dag 3:

 

ROBINSON-DYST:

Vi skal igennem en forhindringsbane. Først en labyrint, krybetur i mudder, siksakhegn, over en 4m stige, på en balancebom, igennem en væg og under en vandgrav.

Vi er bundet sammen.

Vi er meget langt foran da vi kommer til balancebommen. Aftalen er at vi ikke skal forcere her. Der er vigtig at vi går stille og roligt over.

Jeg råber flere gange at det går for stærkt.

Vi ryger med tre gange og skal starte forfra på bommen. Treide gang vi er nede råber Sonny "Mars, hvorfor fanden kommer du ikke over"

Efter at jeg har gennem set situationen flere gange på bånd er det tydeligt at Sonny sætter fra på min ryg og hopper på den måde ind over stregen. Han prøver her, at give andre skylden og gøre sig selv bedre end andre. Usmageligt.

Pigerne vinder. Det er dejligt at se hvor glade de er. "Tillykke med det"

Sonny går amok over at vi tabte. Han kan ikke kontrollere sit temperament og opføre sig som et lille barn.

¢ Jeg tager afstand for denne opførsel og giver min mening til kende.

Det er i orden at man er sur og skuffet over, at vi taber men for holdånden er det ikke godt. Det gør folk bange og til næste konkurrence vil de være nervøse for at fejle. Jens giver også sin mening til kende.

Tilbage på øen

Jeg er ikke færdig med at diskutere med Sonny, så vi fortsætter.

Sonny: Nu skal du lige erindre en ting, at første gang vi ikke kommer over brokker du dig.

Mars: Ja, jeg råber at det går for stærkt.

Sonny: Det får vi at se på udsendelsen.

Mars: Ja, det gør vi.

(Nu har udsendelsen været vist og jeg håber, at Sonny har bidt mærke i hvad der blev sagt. Han er en løgner, for det eneste jeg sagde var at det går for stærkt. Synd for dig Sonny).

Jens: Jeg syntes nu heller ikke at det var fedt, at du råbte og skreg efter at vi var færdige.

Sonny prøver igen på at lægge skylden over på andre. Han kan ikke klare at har en anden mening end ham. Hvis bare han lærte, at lytte så vil det være meget nemmere at tale med ham.

Jeg ønsker ikke at lede gruppen som Dan vil gøre det til. Jeg ønsker at vi alle har mulighed for at komme til orde og det kan vi ikke sålænge at Sonny er der. Han råber bare højre en os andre.

Sonny prøver at få mig til at fremstå som en falsk person. Det er jeg ikke, jeg siger min mening uanset om der er kamera på eller ej og uanset hvilken person det er til.

Ild:

Der bliver lavet ild af Dan, Birger og Hassan. Sonny og jeg rensede fiskenettet (Der var fisk i) da der blev råbt "Vi har ild"

Vi bliver alle glade men efter noget tid og nærgående spørgsmål fra Mygind i ø-rådet, kan jeg regne ud, at der er noget galt. Jeg tænker tilbage på tidspunktet og jeg kan ikke huske, at der var larm fra en roterende pind som der var om aftnen da vi også prøvede.

Var der virkelig snyd?

Nu kan man så stille sig det spørgsmål om hvorfor vores pind til, at lave ild med er blevet brændt. Det er nok fordi de ikke kan vise det igen hvis de blev spurgt.

Undskylder:

Sonny undskylder overfor Jens med hans opførsel dagen før. Taktisk spil fra Sonny` side.

 

Ø-RÅD:

Det er nogle utrolige flotte kulisser.

Jeg er helt afslappet.

Inden ø-rådet havde jeg ændret stemmevalg. Jeg ville først stemme på Martin fordi han holdt sig meget for sig selv men ændrede det til Sonny. Sonny er en stræk person som er god i konkurrencer, det er godt for holdet men lige inden vi skulle til ø-råd kunne jeg bare ikke tage ham mere. Hans hersker trang var ikke til at holde ud så jeg følte at holdet faktisk ville blive stærkere hvis han røg ud.

Mygind: stillede nærgående spørgsmål om hvordan der var blevet lavet ild.

Dan: Siger at ild er liv. Hvorfor valgte han så ikke tændstålet, da han kunne vælge i starten. Måske fordi han vidste, at der var smuglet noget ind på øen til at lave ild med.

Gong gongen:

Bliver aktiveret efter dette ø-råd. Den der slår på den udfordre høvdingen på liv eller dø (Taberen forlader ekspeditionen).

Lige inden stemmerne skal afgives begyndte flg. brikker at falde på plads:

Der var muligvis blevet snydt med ilden af Dan, Birger, Hassan og Sonny.

Hvis det hang sådan sammen havde de fire pers. måske en alliance og da jeg havde diskuteret med Sonny ville de måske have mig ud. Derefter tænkte jeg tilbage til forskellige situationer på øen hvor de også hang lidt mere sammen til sidst.

Jeg var forberedt på at det var min tur, jeg havde bare set det for sent men hvad der var jo ikke noget at gøre ved det.

Jeg er total afklaret med, at jeg skal stemmes ud. Det har jeg ikke prøvet før, så jeg er meget spændt på hvordan jeg vil tage det.

Da Mygind læser mit navn op fra første stemmeseddel er det som en glasklokke sænker sig ned over mig. Jeg er helt afslappet, rolig og klar på det der skal ske.

Jeg får flest stemmer og skal forlade ekspeditionen.

Mygind: spørgen mig om jeg har noget at sige til de andre deltagere.

Mars: Nej, det har jeg ikke. (Jeg har altid ment, at det var underligt at en udstemt sige noget til andre der lige har stemt en ud. Jeg ved at det er et spil men helt ærligt de har lige sparket mig ud. Jeg kunne have sagt noget til Jens og Ørum men så ville de andre bare få mere opmærksomhed på dem og så vil de måske ryge næste gang.

 

Stemmerne faldt således: Sonny 3 og Mars 5. (Jens og Ørum stemte på Sonny som jeg).

 

Ps. Det er nu blevet bekræftet i BT. (sønd. d. 15-09) at Sonny smuglede en "lighter" med og at Lærke min favorit på pigeholdet havde smuglet et "tændstål" med.

Hvorfor gør mennesker sådan noget. Det burde få konsekvenser på en eller anden måde. F.eks ved at de skal betale pengene tilbage som vi fik for at deltage.

 

 

Afsnit 2 - Dag 5:

 

Sonny er en total usympatisk, han vil bestemme alt på en meget nedladende måde. Han råber højest og kan kun se andres ideer som problemer. Han har glemt (Eller ved det ikke), at der er en tommelfinger regel. Der siger at der er en grund til, at vi mennesker har fået to øre og kun en mund (Lyt mere end du taler).

Han er så opslugt i at bestemme, at han glemmer andre omkring sig.

Jeg kan ikke forstå, at det nu kun er Jens der tør sige sin mening til Sonny. Det må være ydmygende, at se på for de andre deltagere nu når det bliver vist på TV.

Hvis bare de havde se det tidligere, så Sonny var blevet stemt hjem. Så kunne alle have leget ROBINSON og haft mulighed for at komme til orde men der er åbenbart noget der gør, at visse typer mennesker gerne vil lade sig styre og ydmyge (Bare for en meget lille mulighed for, at vinde en million).

 

Hold Syd (Drengeholdet) har stadig ikke fået bygget en hytte. Hvorfor mon ikke? Fordi de ikke har lysten / gider at lege ROBINSON men kun går efter pengene og det er synd for konceptet.

 

KAPPESTRID:

1. En fra hvert hold skal finde rundt i en labyrint.

2. Det er en høvdinge dyst. Det hold der taber skal have en ny høvding og den gamle skal på

"Gual", "De udstødtes ø"

3.Janne (Nord) vælger Lærke til kampen

Dan (Syd) vælger Henrik Ø.

4. Mygind fortæller om reglerne. Deltagerne må ikke ødelægge noget i labyrinten.

5. Jeg fik et chok da Lærke først forsøgte, at kravle over en væg og derefter væltede den.

Hun blev selvfølgelig diskvalificeret.

6. Dan fik mulighed for at vælge mellem tre præmier:

a. Pudder b. Økse c. Mad (4 øl og 4 burger)

7. Dan vælger maden og vælger tre pers. til at dele den med. Sonny, Birger og Hassan.

Så er den alliance vidst slået fast (De fik tilnavnet "Burger-banden").

8. Janne vælger Lone til ny høvding inden hun tager til "De udstødtes ø"

 

Gual "De udstødtes ø"

Janne bliver ikke særlig godt modtaget men det er vel også forståeligt, da hun jo sendte Pia og Victorine ud af ekspeditionen.

Janne skal vælge en person ind igen, hun vælger Victorine.

 

Vi ser hvordan burgen-banden hovere overfor de andre, nu da de skal have mad. Usmageligt. (Man skal lige tænke på, at man skal behandle andre som man også gerne selv vil behandles. Det har de vidst glemt).

Dan viser virkelig sin lede personlighed da han sviner Martin og Henrik Ø. til under deres middag.

Dag 6:

Pigerne får ild med Læske` briller. De brækker dem fra hinanden således, at strålen bliver kraftigere. Jeg er ikke sikker på om der er blevet snydt med ilden fordi jeg har erfaret, at der er smuglet et tændstål ind på hold Nord (Pigelejren). Jeg tager total afstand for snyd uanset om det er et spild eller i virkeligheden.

Dag 7:

Jens og Sonny får talt ud. Som Jens siger en rigtig mande snak. Hvad er nu det der sker. Jens og Sonny bliver enige om, at de minder om hinanden på nogle områder og giver hinanden hånden. Er det en forsoning? Jeg vil håbe at det er taktik fra Jens` side, for hvem vil minde om Sonny?

 

ROBINSON DYST:

1. Der skal bæres vand i en spand over en balancebom og hældes i et kar, når der er vand

nok i karet begynder er hjul at dreje rundt og holdet har vundet.

2. Der er fire personer som skal skiftes, hvis en falder ned er personen ude af konkurrencen

og de andre må fortsætte i undertal.

3. Hold Nord: Lone, Victorine, Lærke og Nada

Hold Syd: Dan, Sonny, Martin og Jens.

4. Falder ned og er ude: Lone, Dan og Nada

5. Hold Syd (Drengeholdet) vinder.

 

Nu kommer det mest underlige. Vi ser Sonny uden begejstring, Jens siger flere gange vær nu glad vi har vundet men det hjælper ikke.

Dan er også ligeglad. Han udtaler endda at han er ligeglad med og de vandt eller tabte.

Planen var måske at tabe.

Nu kommer min indsigt ind. Martin fik flere gange besked på at falde ned fra balancebommen. Det gjorde han ikke, så hvad sker der mon med ham i næste afsnit?

Jeg kan ikke forstå, at der allerede er gået så meget taktik i ekspeditionen, at holdene er klar til at lade sig tabe.

Vi kan også her se, at Sonny og Dan er så opslugt i sig selv. De ville jo ikke selv fejle og lade sig falde ned fra balancebommen. Føj, hvordan kan mennesker være så lede?

 

Ø-RÅD:

Det er et aften ø-råd Det er utroligt flot, en fantastisk kulisse.

Stemmerne faldt således:

Majbritt 1 stemme

Tine 1 ------

Lærke 6 ------ er ude

 Jeg er meget glad for, at jeg blev den først der blev stemt ud. For det der sker på denne ekspedition tager jeg total afstand fra.

 

 

Afsnit 3 - Dag 8:

 

Hold SYD (Drengeøen) De klager over at der ikke er noget mad men har de prøvet? NEJ.

Da vi ankom med helikopter til øen så vi, at der var palmer på den anden side af øen. De er bare dovne og vil have maden foræret.

Dan taler tit om at det er det endelige opgør, hvorfor gør han så ikke noget for at vise det. Det eneste Dan og Sonny kan er taktikken. De kan ikke finde mad.

¢ Jeg kan huske sidste år hvordan vi klatrede over klipper, igennem uvejsomme områder langt væk fra lejren for at finde mad. Når deltagerne fra sidste år ser dette afsnit vil de garanteret også grine. Drengene gør simpelthen ikke nok for at finde mad.

Kappestrid:

Høvdinge dyst.

To personer skal skyde til måls med en slangebøsse.

Lone vælger Nada til at skyde og Dan vælger Hassan.

Hassan vinder stort, Nada rammer ikke en eneste.

Præmie: Dan skal vælge en fra det andet hold til middag. Han vælger selvfølgelig Nada.

Lone, vælger Mette til ny høvding inden hun tager til GUAL "De udstødtes ø"

Lone, vælger Janne tilbage til ekspeditionen på opfordring fra hold NORD.

Jens og Sonny er kommet på talefod så nu har Sonny og Dan totalt magten.

Hassan menes at Jens har indordnet sig. Jeg tror nu at det er taktik fra Jens` side.

Dag 9:

Hvor er Ørum henne i spillet, det er ikke meget vi har set til ham. Han spiller sine kort godt.

Nada kommer på besøg på drengeøen. Hun har taget imod invitationen fra Dan om en middag og en nat sammen.

Nu har Dan fået mad to gange og det er ham der taler om hvor hårdt det er at sulte.

Dan elsker at være "på" han får da også lavet en scene hvor han forlover sig med Nada. Hollywood kalder på ham.

Dag 10:

Pigelejren: Der er brev om en invitation til ROBONSON DYST og spisning af ulækkert mad. De skal udvælge hvem der skal spise hvad på forhånd.

Drengelejren: Martin bliver endnu engang ydmyget. Han får besked på af Dan, at hans skal spise kakerlakker. Dan ved godt at Martin ikke er glad for det og måske ikke kan. Der er taktik i det fordi, Dan ønsker måske at holdet skal tabe.

Jens bryder ind og siger giv mig det mest ulækre, han ønsker at holdet skal vinde og undgå Ø-RÅDET. Det er da holdånd.

Cheese burger: Der bliver trukket lod om hvem der skal spise det bedste nemlig en burger. Martin trækker det rigtige strå men Dan giver den til Birger i stedet for. Martin går ikke imod beslutningen. Hvorfor ikke? Nok fordi han ikke vil stemmes hjem.

Holdet må være ude på at tabe.

Mette mod Sonny, Fluer. Sonny spiller dårlig komedie ved, at prøve at kaste op.

Christina mod Dan, Blæksprutte. Dan spiller dårlig komedie, han kan ikke siger han.

Tina mod Birger, Burger. Birger laver lidt sjov og gør nar af Sonny og Dan.

Janne mod Jens, Mudder orm. Den så ulækker ud men de klarede den begge to.

Victorine mod Martin, Kakerlakker. Blev ikke til noget for pigerne havde vundet.

Pigerne vandt bl.a. fordi Sonny og Dan ønskede det.

ROBINSON-DYSTEN blev tabt med vilje. Tænk at dette er "det endelige opgør".

Selv pigeholdet taler om at Dan og Sonny tabte med vilje.

 

Ø-RÅD:

Aften Ø-RÅD utrolig flot.

Nyt: Den der får færrest stemmer skal forlade eksp.

Mygind: Spørger Sonny om han lod sig tabe med vilje. Sonny bliver lidt sur og siger "Tror du jeg lader mig tabe med vilje. Nej det gør jeg ikke" men tak for spørgsmålet.

Martin: Bakker op om at der ikke er tabt med vilje.

Sonny: Jeg kunne godt finde på at tabe med vilje. (Nu mod siger han sig selv).

Jens: Tager afstand fra at tabe med vilje.

Mygind: Spørger hvem er den mest værdige vinder:

Ørum: Dan, Sonny: Mig selv, Birger: Martin, Hassan: Dan eller Sonny, Dan: Mig selv eller Sonny, Martin: Sonny, Jens: Mig selv eller Birger.

Hassan fik ingen stemmer, så han er ude.

Sonny 2, Birger 2, Martin 1, Ørum 1, Jens 1.

Ps. Noget gik vidst galt for "Burger-banden" Eller Hvad?

Hassan siger at holdet tabte med vilje og at det var Dan der bestemte det.

 

 

Afsnit 4 - Dag 11:

 

Drengeøen:

Jens konfrontere Dan med sin opfattelse om at tabe med vilje og om at det var ham der skulle hjem stemmes hjem ved sidste ø-råd.

Dan: Man skal tage røven på hinanden.

Jens: Jeg ikke kommet herned for at tage røven på nogen.

Diskussionen går på deres opfattelse af spillet og hvordan det skal være.

Ørum: Vi skal hygge os og drikke nogle øller bagefter. (Sådan kan man selvfølgelig også se på det).

 

Pigeøen:

Pigerne savner lidt nyt liv bl.a. drengene.

 

"De udstødtes ø"

De keder sig

Mygind kommer med en besked:

1. Timeglasset er ved at rinde ud.

2. De skal vælge en person der får muligheden for, at komme ind på et hold i ekspeditionen. Muligheden er også den, at personen kan blive sendt ud af eksp.

3. Lasse og Jørgen er både for og imod at det skal blive dem. (Hvorfor nu det? Det er jo det de taler om hele tiden (At der skal ske noget) men det er nok fordi de vil ind alle sammen på en gang).

4. De trækker lod med strå. Jarl siger klart at han gerne vil ind fordi han ikke har oplevet ret meget af en ROBINSON eksp. (Han blev stemt ud som den første i hans eksp.)

5. Lasse trækker det længste strå og skal nu ind i spillet men hvordan?

6. Lasse tager afsked med de andre og giver dem en lille bemærkning med på vejen. Pia får dog en ekstra "Pia alle har fordomme om dig inkl. mig selv men hold da kæft hvor har du gjort dem til skamme. (Den samme oplevelse havde han også overfor Malene i 2001, måske skal han bare have en anden indstilling til lyshårede piger).

 

Det bliver spændende om de på GUAL når, at komme væk inden tiden er løbet ud.

 

KAPPESTRID:

• Lav ild med tændstål, hent tre trin, løb hen til et tårn, brug trinnene til at komme op og antænde en flamme.

• Victorine og Sonny bliver valgt af deres høvdinge.

• Victorine får først ild, henter de tre trin og starter på opstigningen.

• Først da får Sonny ild men han er meget hurtig og indhenter Victorine og vinder (Godt gået af Sonny) Han troede hele tiden på det, det gjorde Victorine ikke.

 

Mette skal nu vælge en ny høvding, det bliver Majbritt. (Fedt at hun stadig er med, hun fik ikke lang tid sidste år men nu har hun muligheden for at styre noget af slagets gang).

 

Efter kappestriden møder de Lasse som står alene ved en optegnet cirkel.

Majbritt og Dan står på den anden side af cirklen.

De andre deltagere står på hver side af Lasse med deres hold.

Nu skal der laves nye hold. Høvdingerne skal vælge som i skolegården:

1. Først skal de vælge en fra det modsatte køn.

2. Dan vælger først fordi de vandt kappestriden.

3. Der er 11 pers. at vælge imellem men der skal kun vælges 10 i alt. En ryger ud.

Dan: 1: Nada, Sonny, Birger 2: Jens (Han siger "Det var det" til Ørum) 3: Christina

Majbritt: 1: Lasse, Victorine, Tina (De var venner hjemmefra) 2: Ørum 3: Martin

 

Det var en rigtig god måde at vælge de nye hold på men ved at Dan var første vælger fik han samlet sit kendte hold med Sonny og Birger. Så de har forsat en meget stærk alliance.

 

Det må være utrolig fedt for Lasse, at han nu er med i spillet.

Janne blev ikke valgt så hun er ude af ekspeditionen.

Martin tager afsked med Janne, han virke ikke særlig glad for at være valgt ind på et hold.

 

Høvding Dan er stadig hold SYD og skal bo på samme ø som før "Simbelan"

Høvding Majbritt er hold NORD og skal stadig bo på "Tribuat"

 

"De udstødtes ø":

De bliver meget glade for at se Mette.

Simbelan:

Nada og Christina vises rundt. De mener at det er en meget rodet lejer og at der lugter. De troede at drengene havde en hytte og styr over lejren.

Dan: Det er pinligt at få besøg som vi bor. Han sammenligner det med, at møde en kvinde på et diskotek og have glemt at rydde op.

(Helt ærligt det er ROBINSON ikke et score sted).

Sonny: Som mand vil man gerne være stolt over et eller andet man har bygget.

(Grunden til at der ikke er bygget noget er nok fordi Sonny bestemmer alt på øen og ingen udover Jens vil sige deres mening).

 

De har næsten hver deres sove sted på øen. Det er utrolig at de ikke har bygget en fælles hytte. ROBINSON handler jo også om samarbejde og ikke kun det egoistiske.

Pludselig kommer der gang i byggeriet og Sonny taler om, at er kommet en gentleman op i ham.

Tribuat:

Ørum: Jeg er lykkelig over, at være her. Jeg syntes at i er nogle fede mennesker og tak fordi jeg må være med.

Lasse: Jeg er meget glad for at være inde i ekspeditionen.

Simbelan:

Dan: Du var ikke glad for at blive valgt.

Jens: Nej, fordi jeg tror at du har skumle bagtanker med mig.

De er hårde ved Jens. De mener at han hyler, fordi han er bange for at blive stemt hjem.

(Jeg mener at det er fedt. at Jens melder ud overfor de andre. Så de ved at han har gennemskuet deres evt. tanker / planer).

 

Det starter et kraftigt uvejr. Jeg husker det fra sidste år ,som var det i går, hvordan det var. Alt var noget lort bagefter.

Som Malene sagde i 2001 "Det ligner en losseplads når det har regnet".

Dag 12:

Sonny: Jeg er den der står stærkest i gruppen, fordi Dan er mere afhængig af mig end jeg er af ham.

Dan: Sonny er sej.

Jens: Dan har taget et ægteskabelig rolle. Hvor han er konen og Sonny er manden. Konen nikker og bukker for manden.

 

ROBINSON-DYST:

"Den store forhindringsbane"

Op af et fangebur, over en 4 m løbevæg og over en 5 m stige med en træbjælke, over en vandgrav hvor de skal bruge træbjælken for at komme over, igennem en krybetunnel og til sidst svinge sig i et tov over til mål.

Hold SYD vinder stort.

 

Tribuat:

Jeg får helt tåre i øjnene når jeg ser Lasse lave en hængekøje og hænge den op samme sted som sidste år, lige ved siden af havde vi vores hytte som i år. Min plads var lige op til Lasse` køje og her havde vi rigtig mange gode og dejlige timer.

Majbritt ligger sig i køjen ved ham, det var som sidste år hvor det bare var Malene.

Lasse bader og der bliver hentet muslinger som sidste år. Jeg gad sku godt kunne spole tiden tilbag til sidste års ROBINSON. Den vil jeg aldrig glemme.

 

Simbelan:

Hold SYD gik vidst kold i at bygge hytte.

 

Ø-RÅD:

Deltagerne fortæller om hvad deres begrundelse er for at stemme på en person i ø-rådet.

Lasse: 3 stemmer

Martin: 3 --------

 

Majbritt som høvding skal nu vælge hvem der skal forlade ekspeditionen.

Hun vælger Martin.

Lars Mars Johansen  | larsmars@mail.dk